fbpx

Amaral, Rozalén, Fuerza Nueva i María José Llergó en el Sons al Mediterrani de València

por | 10 mayo 2021 | Conciertos

María José Llergo

El nou cicle Sons al Mediterrani portarà fins a la Marina Sud de València a alguns dels artistes més coneguts del panorama estatal en una sèrie de cinc concerts que ompliran les nits del mes de juliol de música a l’aire lliure. Amaral, Rozalén, Niña Pastori, María José Llergó i el projecte conjunt de Los Planetas i Niño de Elche, Fuerza nueva, són les apostes estiuenques d’un cicle que començarà el 24 de juny i que s’articula amb propostes de diferents estils, que van del flamenc al pop més transgressor. Sons al Mediterrani és el primer d’una sèrie de nous cicles de concerts que impulsarà la productora Serious Fan Music a la ciutat de València. 

Sons al Mediterrani 

El dijous 24 de juny, Sons al Mediterrani obrirà el cicle amb el concert de Fuerza nueva, el projecte conjunt de Los Planetas i Niño de Elche sorgit a finals de 2019 i que ara està realitzant la seua gira. Fuerza nueva és alhora una aliança, un experiment i una performance que suma el talent flamenc i la trajectòria indie de les dues propostes individuals, però apel.la a l’inconformisme i la transgressió, a la missa flamenca i a el rock messiànic, amb una vocació provocadora i iconoclasta.

El dijous 1 de juliol serà el torn d’Amaral, que reprendrà la seua gira de ‘Salto al color’, interrompuda per la pandèmia. Acompanyats de la seua banda, el carisma i la personalíssima veu d’Eva i el disseny sonor i les inconfusibles guitarres de Juan, oferiran un concert amb una proposta enèrgica i positiva que recuperarà alguns dels temes més coneguts del grup al mateix temps que presentarà els temes del seu nou àlbum.

Niña Pastori arribarà a Sons al Mediterrani el dimecres 7 de juliol per celebrar els seus 25 anys sobre els escenaris, un llarg recorregut que ha transitat amb una constant renovació dels gèneres i que commemorarà amb una gira que la portarà per tot el país durant l’estiu. En aquesta efemèride, Niña Pastori reprèn un dels temes amb més solera de la seva carrera, ‘Ese gitano’, per revisar-lo al costat d’un gran de la música urbana, Dellafuente.

El dimarts 20 de juliol serà el moment de gaudir del concert de la cordovesa María José Llergo, que presentarà ‘Sanación’ (2020), el seu primer àlbum, set temes que reflectien el seu procés de curació emocional, un homenatge més als seus orígens on la veu en primer pla sura sobre un flamenc màntric i d’electrònica atmosfèrica.

El cicle conclourà el dijous 22 de juliol amb Rozalén, que arribarà a València per presentar amb la seua banda ‘El árbol y el bosque’, el seu quart àlbum d’estudi. Aclamat per públic i crítica a parts iguals, aquest segurament represente el treball més introspectiu de la cantautora, considerada un dels principals referents en el gènere de la cançó pop i d’autor.

Entrades i aforament

Les entrades per als concerts del cicle Sons al Mediterrani comptaran amb un aforament limitat i estaran a la venda a partir del dimarts 11 de maig al web www.sonsalmediterrani.es i també mitjançant la plataforma Wegow.

Amb l’objectiu de seguir programant esdeveniments culturals segurs, els concerts del cicle Sons al Mediterrani comptaran amb totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels i les assistents en el context actual: aforament reduït, mascareta obligatòria, control de temperatura, llocs assignats, punts de desinfecció i accessos control.lats.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest