“Avant” és el nou single de Zoo

por | 7 enero 2021 | Música

“Les nostres sempre estaràn”. Amb aquesta declaració d’intencions, ZOO torna a la vida pública presentant ‘Avant’, el primer avanç del seu pròxim disc. La internacional banda de Gandia, que es va allunyar dels escenaris fa un any, torna a conquerir el panorama musical.

zoo-beat-2021 Foto: Irene Bernard

Els valencians, difícils d’encasellar en l’aspecte musical, consoliden cada vegada més un estil amb segell propi: estrofes rapejades sobre bases electròniques, acompanyades amb vents energètics, guitarres i baixos. Tornades armonitzades i lletres carregades de ràbia i esperança. Ells son ZOO: la banda que ha aconseguit en tot just cinc anys convertir-se en un referent de la música en valencià dins i fora de les nostres fronteres.

Toni Sánchez, “Panxo”, líder de la formació, afirma: “Teníem un compromís adquirit per a retornar en 2021 i així estarà”. Aquesta cançó és la celebració d’aquest retornament perquè, com diu la lletra, “passe el que passe, les nostres sempre estaran, sempre a la contra i avant”.

La cançò amb la qual han retornat és un cant a l’alliberament i un alegat de la transformació des d’una òptica transgresora i hedonista. El videoclip, que mostra paisatges valencians com l’Albufera o El Saler, està dirigit per ElHombreViento i conta amb la participació i el ‘cameo’ de diverses personalitats del món de l’espectacle i figures de l’“underground” musical.

 

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest