Bosc ideal. Projecte 100 Boscos

por | 13 mayo 2016 | Noticias

El Botànic presenta una mostra itinerant del fotògraf de naturalesa Kaiko emmarcada dins del seu projecte 100 boscos. Una selecció de fotografies produïdes en diferents formats dels boscos de la nostra Península Ibèrica que més han impactat a l’artista durant la seua trajectòria. 

proyecto-100-bosques

La idea és traslladar a cadascun dels visitants a cada un dels racons d’aquests paisatges eteris, dels quals estem envoltats sense que ens adonem.

Projecte 100 Boscos naix quan l’artista decideix emprendre un viatge pels boscos més representatius, un territori únic en diversitat d’hàbitats i espècies, per la seua gran variabilitat orogràfica i climàtica. Un gran viatge que li va portar a viure moments i experiències inoblidables i úniques alhora que captava amb el seu objectiu, espectaculars escenes del món natural. Tot amb un únic propòsit, el de donar a conéixer la rica biodiversitat dels llocs més inhòspits de la natura. Però sobretot per a conscienciar sobre els problemes que pateix actualment el nostre ecosistema. Intenta obrir els ulls als ciutadans amb la finalitat de frenar la seua deterioració o desaparició en benefici de les generacions presents i futures.

Una mostra ideal per a compartir amb els més petits i en família, on podran jugar a descriure el seu bosc ideal dins d’un espai interactiu. A més, podreu trobar també la secció especial “Bosc de peix”, dedicada als arbres monumentals del Jardí Botànic. Fotografies realitzades amb lents d’ull de peix per a captar millor la grandària d’aquests gegants de quasi 200 anys d’història.

_BOSQUE-ETEREO-kaiko.es-BOSQUE-DE-BUÇACO

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en invierno

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest