fbpx

De Sex Museum a Tokyo Sex Destruction, quan el rock traspassa generacions

por | 13 febrero 2017 | Cultura pop

Parlar de Sex Museum no és parlar de Madrid, ni Malasaña, ni tan sols rememorar l’escena mod dels anys vuitanta. Parlar de Sex Museum és molt més: és la permanència del passat en el present, és l’evolució d’una banda que va arribar per a quedar-se i que, 32 anys després i amb 14 discos a les seues esquenes, està més viva que mai.

sex-museum-valencia-16-toneladas

Fa quasi tres anys que va veure la llum el seu últim àlbum, Big City Lies (Tritone/Sony, 2014) amb el que van iniciar una gira que els va portar a gran part de la geografia peninsular. Des de llavors, han sigut diverses les ocasions que han passat per la ciutat del Túria, en la que també van celebrar el seu 30é aniversari. Sens dubte, un autèntic luxe amb altes dosis hard rock, garage, psicodèlia i en definitiva, pur rock ‘n’ roll del que és impossible desprendre’s.

Per això, i perquè amb ells tot sap a poc, celebrem la seua pròxima visita a València el dissabte 25 de febrer amb què el quintet torna per a demostrar que seguix amb la mateixa força primigènia. Perquè si hi ha alguna cosa de la que Sex Museum mai s’ha després ha sigut de la potència que destil·len cada una de les seues composicions. Temes que en directe, es convertixen en pura ràbia amb què gaudixen les ànimes més insaciables.

Junt amb els cinc veterans madrilenys estarà el quartet català Tokyo Sex Destruction, molt més jove però invadit d’actitud i contundència. Així, quinze anys després del seu primer àlbum Red Soul Comunnitte (BCore 2002), els de Vilanova continuen fent autèntiques meravelles repletes de punk, garage, soul i rock psicodèlic. Simplement cal escoltar el seu últim treball Sagittarius (BCore, 2013) on unixen tot el rock dels anys seixanta i els anys setanta en onze cançons. Un disc que per cert, ha sigut gravat amb el comandament de Fernando Pardo (Los Coronas, Sex Museum) en els estudis analògics Black Pepper. Sens dubte, un plat per a degustar amb influències directes de The Sonics, MC5, Music Machine o Small Faces. En definitiva, joventut i experiència unides en un mateix escenari que destil·larà rock en abundància.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en verano

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest