fbpx

El circuit Sonora comença la quarta edició amb un concert de Zoo a Orihuela

por | 26 septiembre 2022 | Conciertos

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, torna a la carretera d’octubre a març i presenta 24 concerts de 20 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a sis localitats: Orihuela, Alzira, Aielo de Malferit, Peníscola, Castelló de la Plana i Alacant.

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà amb el format posat en marxa en l’anterior edició i farà parada en sis localitats, amb diferents concerts durant un mes a cadascuna d’elles.

D’aquesta manera, després del concert inaugural de Zoo a Orihuela el 30 de setembre, als mesos d’octubre i novembre, les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit, acolliran diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar fins a ‘jazz’, ‘rock’ o cançó d’autor. Al gener, Sonora arribarà a Peníscola i al febrer viatjarà a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts. El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració, el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, ha destacat: “En aquesta edició hem mantingut el lema que vam estrenar l’any passat per a Sonora, la música et fa viatjar, perquè va molt lligat al mateix concepte del circuit: fer viatjar els nostres artistes pel territori i consolidar un cicle de concerts que desestacionalitze la cultura, programant concerts en els mesos en què menys oferta hi sol haver. Per tant, ara Sonora torna a la carretera amb un viatge renovat, amb noves parades i artistes i una identitat gràfica que remet als trajectes que féiem amb el cotxe de menuts i on la música, en format de casset, era una passatgera més. Viatgem amb la música, en el territori i una mica també en el temps”.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Valmuz i Sedajazz Big Band, Maluks, Valira, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Mafalda, Santero y los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica ‘vintage’ de les cintes de casset, ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web circuitsonora.com, en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 a 5 euros en tots els concerts del circuit.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest