fbpx

El podcast d’Amàlia Garrigós: Extraordinàries

por | 4 marzo 2020 | Reportajes

Jesús Sáez, ànima mater de la banda Llum, mostra en un vídeoclip molt especial les històries de vida d’un grapat de dones, cadascuna d’elles extraordinària, que prenen partit per enderrocar abusos o maltractaments, viure plenament la transexualitat o superar malalties. Un mosaic de narracions que convertim en relats radiofònics il.lustrats amb la música d’una cançó també extraordinària.

Extraordinaries-podcast-marzo-BEAT

Una de les veus més importants de la música folk del Mediterrani, Mara Aranda, celebra els seus trenta anys de trajectòria amb Trovairitz, un interessant treball d’investigació que l’ha portat fins a les compositores i cantautores medievals.

Coneixem el projecte musical punk, ‘Psicopompa’, de la jove Aina Monferrer Palmer qui es defineix com a ‘xoni il.lustrada’.

La cantautora, Gem presenta els seu nou disc Satèl.lits i Flora de El Diluvi revela diverses maneres d’estimar a través de la cançó, ‘L’amor que fem’.

La soprano especialitzada en música antiga, Elia Casanova, posa la cirereta del podcast dirigint el Cor Dona Veu amb una cançó que és un autèntic himne feminista, “Som com la lluna que mou les marees”amb arranjaments de Biano. Per a promoure la manifestació del 8 de març han enregistrat un impressionant vídeoclip a la muntanya del Garbí.

Totes elles són dones de música extraordinàries. Entra a l’enllaç i escolta-les amb auriculars violeta.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest