El podcast d’Amàlia Garrigós: Mascaretes, les noves realitats

por | 30 mayo 2020 | Reportajes

Amb la profilaxis coronavírica volem conéixer com sonen ara les nostres vides darrere de les mascaretes. Hi donen la seua visió: Manolo Gil, Mauri Sanchis, Xavi Cassanyes, Amparo Company, Clara Castelló, Agustín Rovira, Edu Comelles, Isabel Villagar, Carlos Pérez de Ziriza, Voro Golfe i Òscar Briz.

podcast-mascaretes-amàlia Falla de l’Ajuntament de València d’Escif. Foto: Ajunt. València

L’editor, Manolo Gil, qui fa una revisió històrica i literària de l’ús de les mascaretes.

El compositor i endorser de l’orgue Hammond, Mauri Sanchis ha creat la cançó amb ànima groove ‘Todos contra el corona’.

El científic i director d’orquesta, Xavi Cassanyes, especialista en física quàntica parla de les aportacions de les matemàtiques en les investigacions de la COVID-19.

Amparo Company presenta la Fundació Amics de les Persones Majors de la Comunitat Valenciana que té la funció d’acompanyar a les persones d’edat avançada que viuen en una soledat no desitjada.

La periodista Clara Castelló relata la intensa experiència informativa des de ‘Les notícies del matí’ en ÀPunt durant el confinament i el procés de desescalada.

‘Por amor al comercio’ del grup Esclarecidos és la cançó que dediquem a les botigues dels nostres barris que són les que donen vida a les ciutats. L’economista Agustín Rovira dirigeix un equip de persones que treballen per mantindre vigorosos els comerços de proximitat.

L’artista sonor, Edu Comelles és el creador del festival en streaming, ‘Ruido vírico’ que ha nascut durant el confinament per a seguir creixent després de deu setmanes mostrant els treballs de 150 músics experimentals d’arreu del món.

Isabel Villagar des d’AMPE, Músics, l’Associación de Músicos Professionales de España reivindica la dignificació laboral d’un sector oblidat que no té accés a les ajudes socials de l’administració pública.

El periodista cultural Carlos Pérez de Ziriza descriu el present, i potser el futur, dels festivals i les sales de concerts en directe durant la nova situació pandèmica.

Voro Golfe, co-director del Feslloc avança que aquesta cita musical estiuenca intentarà dur-se a terme d’una altra manera.

Òscar Briz posa la cirereta del podcast amb la cançó ‘Per tu’ del disc Asincronia (2008) dedicada a totes aquelles persones que treballen pel bé comú.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en primavera

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest