fbpx

Els podcast d’Amàlia Garrigós: Allò que sembla el final és un nou inici

por | 28 enero 2020 | Reportajes

Primer podcast de l’any 20, tot desitjant que un número tan redó ens porte una travessia musical plena de novetats que estrenem de la mà de Néstor Mir amb el seu nou disc ”Un immens i infinit continent”. Un trajecte que és físicament impracticable i per això esdevé un viatge interior. Madurar, se’n diu, amb les ganes de viure una nova edat adulta. Nou cançons embolcallades de pop elèctric evocador amb un so dissenyat per Miquel Àngel Landete i enregistrat en Little Canyon Studios.

podcast-enero

Ens endinsem en l’univers de Carles Llusar amb el projecte ‘So art minimal’. Una suggestiva proposta de jazz fusionada amb sons reggae teixida amb la poderosa veu de Sónnica Yepes i els arranjaments de Nacho Mañó

Ens preguntem què hi ha de vell en allò que és nou en companyia d’Hèctor Arnau i Pau Miquel Soler. Dos dels pilars de Las Víctimas Civiles que ens mostren les cançons d’ ‘El auge de la extrema pereza’ amb la seua marca satírica.

Després de dos EP més electrònics, Ela Vin ens sorprén amb un so orgànic en el seu primer LP anomenat, Tlazohcamati: una paraula d’origen náhuatl, (llengua indígena mexicana que significa gratitud) i qué és tota una declaració d’intencions amb una producció exquisida de pocs arranjaments.

Amb el seu primer disc, ‘Canvis’, Christian Penalba forma part d’eixa fornada de cantadors i cantadores que interpreten la música tradicional de manera renovada situant-la en els codis del segle XXI. Cant d’estil, jotes, fandangos, seguidilles o boleros tenen un segell propi amb la producció de Pere Ródenas

Jorge Pérez, Tórtel, ha publicat quatre discos en deu anys i sempre intenta que cap d’ells siga igual a l’anterior. Ara ens llança cançons que són avançaments del seu pròxim treball. Tórtel ha format part d’iniciatives musicals estimulants com Maderita, amb Julio Bustamante o Coleccionistas, amb Remi Carreres i Ramírez. De la unió amb Alberto Montero va náixer l’EP ‘Alucinados’.

Pau Camps ens parla del quart disc d’Smoking Souls, Translúcid, enregistrat per Mark Dasousa en Atomic Studio. La banda de Pego creix i ens ofereix sons i textures orgàniques amb teclats i sintetitzadors.

Tot plegat, aquest podcast és un collage auditiu de músiques ben diverses estilísticament fetes a casa nostra que ens dona una idea del que ens oferirà l’any vint, musicalment parlant.

Clica l’enllaç i deixa’t anar.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en verano

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest