fbpx

Els podcast d’Amàlia Garrigós: Música familiar

por | 26 junio 2020 | Reportajes

La música té la capacitat de connectar directament amb les nostres emocions, sempre. També durant l’etapa d’aprenentatge de la infància. La música no té edat. Les experiències sonores i musicals són una font de descobriments que als més jovenets els permeten expressar-se i comunicar-se.

Ens submergim en l’univers de músics, cantants, creadores i rodamons valencians que oferixen música per a tots el públics. Fem una revisió històrica dels pioners, amb Paco Muñoz, Garabatos o Minipavesos de les germanes Giner (del grup Carraixet) o el mític disc d’Al Tall, Som de la Pelitrúmpeli (Picap, 1980).

Actualment hi ha un ampli ventall d’ofertes ben diverses que han sabut generar un públic fidel. Propostes que van de l’experimentació, el pop, el rock o l’electrònica, fins arribar a la cançó popular i l’expressió teatral. També mostrem les experiències musicals en l’àmbit de l’educació a l’escola, a l’Institut i dins de la família.

Les coneixeu?

La Pop, El Triangulista, Rodamons, Cuneta, Trobadorets, Ramonets, Marieta Ganduleta, Marcel el Marcià, Albert Bertomeu i Empar Bou, l’Escola Bressol i Alvar Carpi, L’Institut José Botet de Manises, Aitana Ferrer, Canta Canalla i Dani Miquel.

Planeta Monstre és el dibuix, cedit per l’Escola Bressol, que il.lustra la portada. Irene Esteve Sorribes n’és l’autora.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest