Entrevista a Paco Loco en Emergents al Palau

por | 26 noviembre 2020 | Noticias

El Palau de la Música emetrà hui dijous a les 19.00 hores, des de la Sala Lucrecia Bori i mitjançant la seua pàgina de Facebook, la segona cita del cicle “Emergents al Palau” que consistirà en una entrevista en streaming al músic i productor Paco Loco, un dels referents a nivell de gravació de discos de bandes actuals tant estatals com a internacionals. L’entrevista serà conduïda pel coordinador del cicle i també músic, Manolo Tarancón, amb la col·laboració d’Amadeu Sanchis i s’afrontarà el procés de gravació, des de l’inici fins a la mescla i la masterització, incidint en la tècnica analògica, molt més complexa que els mitjans digitals que es disposen ara, però que oferixen un resultat final similar a les èpoques on la música popular va ser molt més influent.

Emergents-al-Palau-Manolo-taracón.-Foto-Live-Music-Valencia Manolo Tarancón, coordinador de Emergents.

Es tracta d’una xarrada distesa que pot interessar tant a músics immersos en la matèria, com a curiosos que vulguen conéixer de prop com és un procés d’enregistrament, precisament amb una de les ensenyes que fuig de les regles preconcebudes per a dur a terme les seues gravacions i produccions. Paco Loco ha escrit un llibre al respecte, Loco: Cómo no llevar un estudio de grabación”, i està a punt de publicar el seu segon llibre. Recentment s’estrenà un documental sobre la seua figura, “Paco Loco, viva el Noise”, desenvolupat per les productores Innova Films i Homeless.

La tercera cita d’este cicle serà dijous 10 de desembre, amb el periodista Rafa Cervera i es xarrarà amb la fotògrafa Mariví Ibarrola per a
abordar “Drets i llibertats mitjançant la música”. Ibarrola desenvolupa projectes de premsa, fotografia, documentació i comunicació. És professora associada de la Universidad Carlos III de Madrid i va immortalitzar moments imprescindibles de
La Movida.

Amb estes xarrades, el Palau de la Música acosta la cultura a totes i tots aquells interessats, desenvolupant debats online que els espectadors poden gaudir des de les seues cases, mitjançant els canals de streaming en directe de l’auditori valencià.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en primavera

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest