fbpx

Feliu Ventura tancarà la seua gira ‘Convocatòria’ al Teatre Principal de València

por | 2 diciembre 2021 | Conciertos

Foto: Jordi Borràs

Feliu Ventura tancarà la seua gira «Convocatòria», que ha rodat durant dos anys -pandèmia inclosa- per tot el país amb més d’un centenar de dates, amb un concert especial el 17 de desembre al Teatre Principal de València. L’espectacle titulat «Feliu Ventura, amics i referents» posarà un sofà a l’escenari per convidar-hi les veus imprescindibles del xativí: Ovidi4, Pep Gimeno «Botifarra», Carles Caselles, Sandra Monfort, Ginestà, Miquel Gil, Xiomara Abello -i alguna sorpresa més-.

El concert serà un espectacle quasi col·lectiu d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis que converteix el tancament del seu darrer treball en un fi de festa a la cuina, de matinada. Una celebració per cantar a l’amor i al demà, a través de les cançons de Feliu Ventura, però també de les veus que ell admira i estima. Les entrades ja estan a la venda a https://taquilla.ivc.gva.es

Si el seu darrer llibre-disc ‘Convocatòria’ era una assemblea oberta i sense ordre del dia, amb textos de referents polítics i socials per a (re)pensar el món conjuntament; l’espectacle de tancament és una invitació a ajuntar en un escenari alguns dels referents de la música en valencià i atrevir-se a acomiadar l’any i el seu treball col·lectivament, en directe.

‘Convocatòria’

‘Convocatòria’ va ser presentat a la Fira Mediterrània de Manresa, l’octubre de 2019, amb un èxit absolut i a aquell primer concert l’han seguit més d’un centenar de dates. La crisi de la covid19 el va resignificar encara més com un treball necessari que està esgotant la segona edició. El disc conté 11 cançons que pouen del pop-rock i de la música mediterrània. Publicat en format llibre és una apel·lació a la intel·ligència col·lectiva en temps de crisis, i conté també textos de pensadors contemporanis propers a l’autor -amics i referents- acompanyant cada cançó, són Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart, Natza Farré, David Fernàndez, Josep Vicent Frechina, Marc Granell, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Gemma Pasqual, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest