GramolaFest 2015

por | 22 marzo 2015 | Cultura pop

Torna el GramolaFest, la festa musical de la web La Gramola de Keith i (com es tracta de la cinquena edició) han preparat un pla realment especial.

gramolafest

El 27 de març, una vegada superada la ressaca fallera arribarà a Wah Wah la jornada elèctrica d’aquesta cinquena edició que comptarà amb els concerts de Copo, que venen després d’editar un dels millors discs de l’any passat. Tots a la Guerra, enregistrat amb Paco Loco i amb la col·laboració de Guille Mostaza (Ellos), Delocksley, colla que té un dels directes més intensos de València i que porten un temps sense eixir a l’escena perquè estan treballant en el seu nou disc del qual avançaran alguna cosa en el concert i Nacho Silvestre, la gran esperança del folk estatal ja que aquest castellonenc és sense dubte una de les grans revelacions de la temporada passada amb la presència en el Rock This Town (FIB) i la gira pel Regne Unit. Blutaski DJ, altra de les revelacions de l’any passat, en aquest cas darrere dels plats, s’encarregarà de tancar la jornada elèctrica.

El 28 de març, Deluxe Pop Club, sala que ha acollit tres de les anteriors edicions dels festival, serà el marc perfecte per les actuacions de Gilbertástico, que presentarà el seu darrer disc. El que Corre Con los Búfalos (que segur que ens té reservada alguna sorpresa) i Junior Mackenzie, altre gran descobriment que va fer un boníssim paper en la passada edició del Vinilo Valencia amb eixe folk-rock que ens trasllada al sur de EUA i que segurament també té guardada algun as a la màniga.

Foto: Rafa Monzó

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en invierno

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest