fbpx

Joan Dausà presenta «Ho tenim tot» a València

por | 24 noviembre 2021 | Conciertos

Joan Dausà arribarà a La Rambleta el proper 3 de desembre amb la gira de presentació del seu nou disc, Ho tenim tot, que es va publicar el passat 6 de novembre i que ja s’ha enfilat al top 10 de la llista dels més venuts de l’Estat. La gira d’aquest nou treball comença el 25 de novembre al Palau de la Música de Barcelona amb dos concerts amb totes les localitats exhaurides i ja té una vintena de dates confirmades, entre elles la de València.

Ho tenim tot representa la tornada del català Joan Dausà després de tres anys de silenci discogràfic amb una nova col.lecció de cançons optimistes i vitals que compten amb la producció de Santos&Fluren i Dídac Fernàndez. El primer single del disc, ‘La vida és més que això’, és una de les cançons més introspectives d’aquest nou treball, que reflexiona sobre la desconnexió de la vida real. Les cançons del nou àlbum són una invitació a creure en la vida, però també contenen crits d’auxili (‘Que vingui algú’), homenatges a la infantesa (‘Pina’) i reivindicacions de la felicitat, com és el cas de ‘Ho tenim tot’, que dona nom al disc.

A principis de 2019, Joan Dausà (Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, 1979) concloïa la gira del disc Ara som gegants, la més exitosa de la seua carrera i el seu primer àlbum en solitari, i pretenia fer una aturada per compondre amb tranquil.litat les cançons d’un nou disc. Tanmateix, l’arribada de la pandèmia li va torçar els plans i el va portar a fer, entre altres coses, el seu concert més multitudinari des d’una dutxa, davant de 30.000 dispositius, fruit d’una juguesca a Twitter. A més, la cançó “Tot anirà bé” va esdevenir un dels himnes del confinament i va organitzar un festival propi anomenat ‘Respira’ a la ciutat greco-romana d’Empúries, que va exhaurir en un temps rècord totes les entrades pels sis concerts programats. Ara, Joan Dausà participa com actor en la nova sèrie de TV3, ‘L’última nit del karaoke’, una ficció coral amb música, intriga i humor, al mateix temps que llança nou treball discogràfic i engega la nova gira de concerts.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest