L.A. i el Dia de la Música

por | 17 junio 2015 | Noticias

De Cala Brava a Big Sur. El mallorquí Luis Alberto Segura segueix apostant pel rock and roll amb ínfules americanes i per això mateix perquè es donara la concepció de From The City To The Ocean Side es submergí en un road trip per la costa de Califòrnia. Amb l’única companyia d’unes guitarres, unes llibretes i un bon amic, va recórrer boscos, llargues carreteres, motels, penya-segats i cabanyes. Així ha nascut aquest treball d’estudi acabat d’estrenar del grup L.A.

l.a.-valencia-fnac-san-agustin

Si Dualize, l’anterior de llarga durada en el 2013, fou el disc amb el qual el projecte s’afiançà i arribà a la maduresa, ara toca la definitiva proclamació a nivell internacional. Anys i anys de currar-se-ho l’avalen. Anys en els quals han fugit de modes cícliques típiques del panorama nacional amb la mirada posada en aquesta meta clara. Per això L.A. han romàs cantant en anglés i també per això justament el seu anglés resulta creïble. D’ací se’n deriva també que renunciaren anar de la mà de la discogràfica Universal. Se’ls quedava menuda tot i ser ells els qui posaren un peu fora de les fronteres del país.

El so i les cançons de From The City To The Ocean Side fan el pes. Sonen encara més cristal·lines que en els darrers discs i, al seu torn, estan impregnades d’un aire viatger. Una travessia que portarà a qui l’escolte pel folk íntim, com en “Ordinary Lies” o les guitarres dels noranta, com en “Secrets Undone”. En “Love Comes Around” s’aproximen al so de Jimmy Eat World o Feeder i, de vegades, coquetegen amb ambients més propis del sud a l’estl de Kings of Lion, com en “Living By The Ocean” o “Steal My Rivals”. Per a la producció han comptat amb Matt Wignall i per a la grabació han continuat sense eixir dels Estats Units d’Amèrica tot i que en aquesta ocasió ho han fet en els estudis Tackyland de Long Beach, en Los Ángeles.

El potent i atractiu directe arriba ara a València el 21 de juny a les 13h en la FNAC Sant Agustí, dins de les celebracions del Dia de la Música (20 i 21 de juny junt als grups valencians Lyann, Linquae, Badlands, Cándida, We Used to Pray, Supermosca, Jolly Joker i Six to Fix). Una bona ocasió per comprovar com han crescut damunt l’entaulat i saborejar aquest valor afegit que sempre saben donar en els seus concerts.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest