L’escena valenciana al panorama estatal

por | 27 marzo 2019 | Noticias

Arriba demà dijous al cicle “Emergents al Palau”, una xerrada molt especial amb el títol “L’escena valenciana al panorama estatal. Reptes i realitats”. D’esta manera, la Sala Lucrecia Bori de l’auditori valencià, serà el lloc on intervindran com a moderador el periodista i escriptor Juan Vitoria i com a ponents les i els músics Manolo Beltrán de Doctor Divago, Pau Roca de La Habitación Roja, May Ibáñez de Badlands, Monty Peiró de Femme Fractal, així com Sergio Fernández,  director de la publicació Redacción Atómica.

May_Rafa_Rubiales_1

En esta xerrada, a la qual assistiran la presidenta del Palau, Gloria Tello, el director Vicent Ros i els coordinadors Manolo Tarancón i Amadeu Sanchis, es tractarà l’expansió dels grups valencians fora de la ciutat, i és per això, que els ponents, bé des de la música o el periodisme, podran aportar la seua visió, les seues experiències i les seues iniciatives per al futur de la música valenciana fora de les nostres fronteres, tant culturals com territorials.

A més, prosseguixen els concerts programats del cicle, amb la següent cita protagonitzada pels grups Here the Captain speaking, the Captain is dead + El Futuro Peatón el proper 30 de març a les 12.00 hores. Here the Captain speaking, the Captain is dead es remunta a principis de 2017. Ho componen Lucas Burguet, Adrian Camañez, Josu Tarín i Xavi Gómez. Els membres d’“El Futuro Peatón utilitzen l’electrònica, els sons industrials i les melodies pop per a fer cançons que representen amb videocreacions, dansa i interpretació teatral.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en invierno

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest