MC Alberto torna amb “Vengan a ver”

por | 21 octubre 2015 | Noticias

Després de quatre anys de silenci discogràfic, MC Alberto torna a escena acompanyat de Pacifiko i DJ Xenivax, amb un nou àlbum doble titulat Vengan a ver, que conté 25 cançons repartides en 2CD’s.

mc-alberto-disco

En la seua lírica reivindicativa, MC Alberto combina sentiments, inquietuds i crítica social.  Hi ha versos compromesos, la problemàtica en educació, la relativitat de la vida, el temps, els records, els somnis. Lletres provocatives mesclades amb cants a l’esperança, il·lusió i optimisme.

El disc s’enriqueix amb la participació de diversos músics i fusiona el hip hop amb estils que van des del funky, soul, r&b, reggae, raggamuffin, fins al rock i la rumba. Tota una declaració d’intencions, de temes tractats de manera irònica, otorgant molt de pes a les lletres, incitant a la diversió i a la reflexió.

Les presentacions oficials del CD tindran lloc dissabte 24 d’octubre a les 19h en Sony Gallery-Discos J.León (C/ La Tanda nº14, Borriana), amb la participació d’alguns dels col·laboradors del disc. Entrega de les recompenses del Verkami i signatura d’exemplars. 

Dissabte 31 d’octubre a les 23h en la Sala Le Chic (Escollera de Ponente s/n, Port de Borriana), amb la participació d’alguns dels col·laboradors del disc. Entrega de les recompenses del Verkami i signatura d’exemplars. 

Dissabte 7 de novembre a les 19h al Museu El Carmn (Carretera Tales, s/n, Onda). Xerrada de presentació del disco amb MC Alberto i amb alguns dels col·laboradors del disc. Entrega de les recompenses del Verkami i signatura d’exemplars.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en invierno

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest