Naix el Festival València Música Valenta

Share Button

Els dies 7 i 8 d’abril a la Sala Repvblicca (Mislata) es celebra la primera edició del Festival València Música Valenta (FVMV) amb Mox, Cavallo, Mox Nox, Júlia, Mi Sostingut, Arthur Caravan, Forces Elèctriques d’Andorra, Las Víctimas Civiles i Xavi Castillo.

cartell_republicca_mail_RGB

A la música s’afegeix l’espectacle teatral oferit per Xavi Castillo i la companyia Pot de Plom, per tal d’arrodonir l’oferta del Festival VMV. Aquest naix amb voluntat de consolidar-se en l’escena valenciana, amb la intenció de perdurar en el temps amb posteriors edicions.

L’oferta musical del FVMV és ben ampla i variada. És estrany, però mai un festival havia juntat grups musicals valencians tan diversos com Mox, Cavallo, Mox Nox, Júlia, Mi Sostingut, Arthur Caravan, Forces Elèctriques d’Andorra i Las Víctimas Civiles; amb l’acompanyament de Jo t’ho punxe Dj per tancar les dues nits. És voluntat dels organitzadors que el FVMV aporte normalitat a l’escena musical valenciana i al seu circuit.

Els dos dies de durada del Festival VMV l’horari d’inici està previst a les 20:00h, amb una xicoteta parada a les 22:00h per reprendre forces –al recinte es podrà sopar-. Els preus del Festival són populars i són els següents (anticipada/taquilla): Divendres: 10€/13€ Dissabte: 20€/24€ Abonament 2 dies: 25€/30€. Els primers 100 abonaments estaran d’oferta, a un preu de 22€.