fbpx

Stay Homas, Suu i Maluks als Concerts de Vivers 2022

por | 17 mayo 2022 | Conciertos

Stay Homas

Ja fa dos anys que Stay Homas, en ple confinament i amb els carrers dels nostres barris buits, es van colar a les nostres cases via Instagram per regalar-nos un raig de llum musical en aquells dies tan incerts. Així varen enamorar milions de persones de tot el món i van guanyar el reconeixement d’artistes com Rubén Blades, Pablo Alborán, Alejandro Sanz o Michael Bublé, a més de col·laborar amb artistes com Oques Grasses, Nil Moliner, Sílvia Pérez Cruz o Zoo, entre altres.

A dia d’avui, Stay Homas han sabut establir-se com un dels grups emergents més consolidats del panorama musical internacional. Amb el seu primer disc, ‘Agua’ (Sony Music, 2020), apareixen a la llista dels 10 àlbums més venuts a l’Espanya durant el 2020, aconseguint casi 800 mil oients mensuals a Spotify. I de la terrassa de la seua llar als escenaris: la gira de 2021 els va portar a tocar per les ciutats principals dels Països Catalans i de la resta de l’Estat (penjant el cartell de sold-out en gairebé totes elles). Amb una exquisida producció i en format quintet, el directe de Stay Homas deixa petjada en la memòria i el cor de la gent. El 2022 el grup fa un pas endavant i crea el seu propi segell discogràfic, Cukileo Records, de la mà de Halley Records, amb el que
publiquen el seu nou mixtape ‘Here2Play’ que no deixarà ningú indiferent i que dins la seua gira internacional i arreu de l’estat passaran pels Concerts de Vivers de València per fer-nos ballar com mai.

El mateix 1 de juliol tindrem també a Suu, la jove cantant catalana que va sorprendre amb els seus discs ‘Natural’ (Halley Records, 2018) i ‘Ventura’ (Halley Records, 2020, amb producció de Carlos Sadness). Amb una barreja de talent i personalitat desbordant, ha aconseguit fer-se un lloc imprescindible a l’escena i guanyar-se la consideració del públic, la crítica i la resta de companys de sector. Després de dues gires estatals els anys 2020 i 2021, ara torna a València amb el seu tercer treball ‘KARAOKE’ (Halley Records, 2022).

Per completar el repertori de la nit hi comptarem amb Maluks. Des del cor del barri de Benimaclet, les quatre components Marina Bolea, Laura Honrubia, Nuria Pons i Maria Deltell ens mostraran el seu treball ‘Som i Vibrem’ (Propaganda pel Fet, 2021) i ens faran ballar amb els seus ritmes tropicals, reggae, dancehall i electrònics, en una coctelera sonora sempre carregada de missatge combatiu i feminista.

El concert tindrà lloc als Jardins de Vivers de València el divendres 1 de juliol a les 21h (obertura de portes 19:30h). Les entrades estan a la venda a través del web de Pro21Cultural (https://www.pro21cultural.com/entrades/)

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest