Torna a València “Las Tribulaciones de Virginia”

por | 9 mayo 2016 | Noticias

Torna a València Las tribulaciones de Virginia, el lloc on va nàixer fa ja 14 anys de la mà de Hnos. Oligor. Jomi i Senen van estar treballant en el taller de l’artista faller Manolo Martín abans de tancar-se en un soterrani a crear esta obra inclassificable.

las-tribulaciones-de-virginia-valencia

Allà, en un taller de Burjassot, va començar a representar-se un espectacle, la màgia del qual va obrar el miracle: la història de Valentín va eixir del soterrani per instal·lar-se als teatres de mig món, on porta anys enamorant al públic.

Els creadors de Las Tribulaciones de Virginia ens presenten així el seu espectacle: “Quan comences alguna cosa creus que serà per sempre i de vegades no és així. Un dia la màgia se’n va com va vindre… et desenamores… És de nit, entres a una barraca en penumbra, només caben 50 persones ben apretades… maquinetes, llunes, autòmates, trens, elefants, ninots, tempestes, casetes, discoteques, estreles fugaces, àngels, mars, casa de música, sirenes,… tot fet de paper, fil d’aram, deixalles i retalls. El teatret fràgil dels Oligor es desfulla a la llum d’una espelma d’aniversari, d’una llinterna amb la qual Valentín, en veu baixa, et porta al calaix on vas guardar el teu primer bes… Te’n recordes?”.

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest