Totes les activitats de Menut Palau

por | 24 diciembre 2020 | Conciertos

menut

26 de desembre, dissabte. 17.00 i 19.30. ALMODÍ

De 3 a 8 anys. 6€. Menut Palau

RONDA QUE ET RONDARÉ

Pau B. Gregori, guio I direcció

Ana Lacruz, veu

Teresa Pellicer, clarinet

Ainoa García, piano

Contacontes acompanyat amb música de piano i clarinet

Comença una nova edició de Menut Palau, que organitza el Palau de la Música i que es desenvoluparà a l’Almodí. La primera de les propostes és la producció pròpia “Ronda que et rondaré” destinat a edats d’entre 3 i 8 anys. Es tracta d’un conta-contes, acompanyat per una actriu, un piano i una clarinetista, que narrarà al públic cinc contes de diferent temàtica: animals i naturalesa, música, Nadal, popular valencià…, il·lustrats amb música i alternats amb peces breus de Txaikovski, Prokòfiev, Johann Strauss, melodies populars valencianes i unes altres.

27 de desembre, diumenge. 12.00 i 18.00. ALMODÍ

A partir de 6 anys. 6 €. Menut Palau

LES AVENTURES DE TILL

Barcelona Clarinet Players

Un recorregut musical contat per Till Eulenspiegel, l’entremaliat personatge de Strauss

La següent proposta de “Menut Palau” se centra en Till Eulenspiegel, un dels personatges més cèlebres del folklore alemany. Tant, que el mateix Richard Strauss li va dedicar un poema simfònic a les seues aventures. D’esta manera, el grup Barcelona Clarinet Players ha triat esta icona germana perquè les acompanye en un viatge musical per diverses composicions de Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven o George Gershwin, però també per una samba o el “Bon dia” que popularitzaren Els Pets. L’escenificació és de la coreògrafa Sol Picó.

29 de desembre, dimarts. 12.00, 17.00 i 19.30. ALMODÍ

Tots els públics. A partir de 5 anys. 6 €. Menut Palau

EN SERIO??

Pau Chàfer Trio & Violincheli Brothers

Els joveníssims germans Pablo i Alejandro oferixen un nou espectacle de virtuosisme, humor i desafiament de violí i violoncel, acompanyats per Pau Chàfer Jazz Trio. Els Violincheli Brothers tindran una missió molt especial: “descobrir quina és la música perfecta… ufff” En serio??, en una vetlada repleta d’humor i de molta bona música.

30 de desembre, dimecres. 12.00 i 18.00. ALMODÍ

A partir de 6 anys

6 €

Menut Palau

UN PO’ DI FELLINI

Spanish Brass

Música de cinema per a contar qui va ser Fellini

Llums, càmeres i acció! Spanish Brass, recent Premi Nacional de Música 2020, es fica al capdavant d’“Un po´di fellini” per a mostrar al públic qui va ser el cineasta italià Federico Fellini. Mitjançant la seua dona i musa, Giullietta Massina, interpretada per l’actriu Maite Gil, recrearan algun dels moments més característics de la seua cinematografia que estan irremeiablement lligats a la música de Nino Rota. Sonoritats fresques, populars i sempre sorprenents amb una bona dosi de clown, contribuiran a la configuració d’una de les cinematografies més personals.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en invierno

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest