fbpx

Polock “Magnetic Overload” (Sony Music, 2017)

por | 24 mayo 2017 | Noticias

Al desembre del 2007 Polock estrenaven el seu primer EP i hui, quasi deu anys després, són una de les poques bandes valencianes que ha aconseguit obrir-se pas en el panorama estatal i inclús internacional.

polock_magnetic_overload-portada

En Magnetic Overload, el seu últim treball llarg, continuen presents les melodies pop que els caracteritzen, amb arranjaments senzills i directes encara que molt efectius. Els gèneres més transitats continuen sent el disco, el funk i l’electro carregat de sintetitzadors vintage a l’estil dels setanta.

Però, encara que l’essència roman, en aquest tercer treball d’estudi Polock continuen amb l’evolució que van començar en el seu anterior disc Rising Up. Obrin encara més el ventall estilístic i visiten amb major freqüència els territoris del pop i el rock. Prova d’açò és la major presència de guitarres i que la cançó que dóna nom a l’àlbum, “Magnetic Overload”, potser és la més sorprenent estilísticament parlant. Per a l’enregistrament i barreja repeteixen amb Fernando Boix i del màster s’ha encarregat Brian Lucey (Arctic Monkeys). Passen de quintet a trio, conformant la banda Papu Sebastián, Pablo Silva i Marc Llinares.

 

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest