fbpx

Escena Erasmus presenta el seu nou espectacle ‘Una cançó per a Europa’

por | 28 mayo 2019 | Cultura pop

Dos dies després de les eleccions europees, el projecte teatral europeu de la Universitat de València, Escena Erasmus, presenta el seu últim espectacle, ‘Una cançó per a Europa’. La representació s’interpretarà des del 28 al 31 de maig a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau (19.30 hores). El projecte Escena Erasmus presenta un espectacle en forma de comèdia, amb cançons en directe de diferents èpoques i estils, i que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant l’auge dels populismes.

EE4

En la roda de premsa, que tindrà lloc a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, participaran el diputat de Cultura, Xavier Rius; el vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño; el vicerector d’Internalització i Cooperació de la Universitat de València, Carles Padilla; el representant de la Fundació SGAE CV, Pep Llopis; i el director de l’espectacle, Javier Sahuquillo. A continuació, els protagonistes d’Escena Erasmus interpretaran una escena de l’espectacle.

 L’obra recorrerà 17 localitats i ciutats de les comarques valencianes en el programa ‘Les Europes Menudes’, una iniciativa que promou la Universitat de València i l’àrea de Cultura de la Diputació de València, que acostarà a diferents municipis la realitat europea a partir del treball d’Escena Erasmus.

Suscríbete al boletín mensual

El podcast de Beat València

Así suena València en primavera

Artículos relacionados

Pin It on Pinterest