Escena Erasmus presenta el seu nou espectacle ‘Una cançó per a Europa’ DEL 28 AL 31 DE MAIG. LA NAU

Share Button

Dos dies després de les eleccions europees, el projecte teatral europeu de la Universitat de València, Escena Erasmus, presenta el seu últim espectacle, ‘Una cançó per a Europa’. La representació s’interpretarà des del 28 al 31 de maig a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau (19.30 hores). El projecte Escena Erasmus presenta un espectacle en forma de comèdia, amb cançons en directe de diferents èpoques i estils, i que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant l’auge dels populismes.

EE4

En la roda de premsa, que tindrà lloc a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, participaran el diputat de Cultura, Xavier Rius; el vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño; el vicerector d’Internalització i Cooperació de la Universitat de València, Carles Padilla; el representant de la Fundació SGAE CV, Pep Llopis; i el director de l’espectacle, Javier Sahuquillo. A continuació, els protagonistes d’Escena Erasmus interpretaran una escena de l’espectacle.

 L’obra recorrerà 17 localitats i ciutats de les comarques valencianes en el programa ‘Les Europes Menudes’, una iniciativa que promou la Universitat de València i l’àrea de Cultura de la Diputació de València, que acostarà a diferents municipis la realitat europea a partir del treball d’Escena Erasmus.